Jag tänkte vi skulle prata om mig

Dels har jag, efter ett och ett halvt år, uppdaterat hemsidan med en flik om att jag finns att tillgå som naprapat här på Dalarö och i anslutning till gymmet – bara en trappa ner. Här kan du kontakta mig om du behöver hjälp från erfaren naprapat med många år i yrket.

Sen har jag bestämt mig för att, efter att jag allt som oftast behöver säga nej till många som vill komma och träna i gymmet med mig som personlig tränare, frigöra mer tid för just PT-kunder. Tiden är fortfarande en trång sektor men jag kommer att säga ja i något större utsträckning från och med efter sportlovet (om jag inte bryter alla ben i någon skidbacke). PT-kontakt hittar du här.

Längre fram i vår kommer jag att ha någon eller ett par löpargrupper, också efter förfrågan men det kan eventuellt finnas plats för några deltagare till. Mer om det senare, det är inte många som vill springa så mycket just nu ändå.

Ja. Det var nog allt jag hade om mig. For now.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *