Världens bästa Elin Bjärkstedt kommer till Dalarö Gym och håller en träningsdag för motvilliga

Världens i särklass bästa Elin

Ni vet Elin!? Bjärkstedt. Känd från Svett och Etikett och Springtime Travel. Also known as Världens Bästa Elin med mångårigt arbete (100?)  som personlig tränare bakom sig. Snart färdig fysioterapeut. Numer även författare. Älskad av alla inte bara på grund av sin kompetens utan kanske lika mycket för sin förmåga att kunna locka fram träningsglädje ur döda stenar. 

Elin är själv en gammal träningshatare som numer lever livet iförd en träningsoverall. Hon jobbar med träningsresor, föreläsningar, utbildningar och håller klasser.  Elins mål är att hennes kunder och medlemmar och läsare ska känna att de har kompetens nog för att träna på egen hand.

HON KOMMER TILL DALARÖ GYM OCH HÅLLER EN WORKSHOP – TRÄNING FÖR MOTVILLIGA 22/3

Workshopen kommer innehålla konkreta tips för att du ska känna dig som en stjärna i gymmet och när du tränar hemma.
En dag av tips och trix som gör att du kan äga bland fria vikter och kettlebells och samtidigt hitta motivation för livslång styrketräning.

Kom som du är och gå hem med full kontroll på vad ett pass bör innehålla när du tränar ensam i gymmet. Som föreläsare håller Elin sällan tråden, för det finns så mycket roligt att prata om – bäckenbottnar, självbild och förebilder – men hon strävar alltid efter målet, det vill säga träning för alla!

Träning för motvilliga på Dalarö Gym 22/3

Just nu är Elin aktuell med boken Stor & Stark – en träningsguide för motvilliga, tillsammans med Anna Suvanna Davidsson. Of course kommer du att kunna köpa boken förmånligt under workshopen.

Den här dagen vill du såklart inte missa! 950kr kostar kalaset, inklusive lunch och fika. Anmälan, som är bindande, skickar du via mail till cecilia@dalarogym.se
Begränsat antal platser och allt det där. Vi ses den 22/3! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *