Träning på Dalarö Gym inför Ultra Tour Monte Rosa 2-5/9-2020

Min paradgren är att anmäla mig till saker. Som en chef klickar jag i anmälningsknappen både här och där. Nu har jag råkat få för mig att jag ska försöka genomföra Ultra Tour Monte Rosa 2-5/9 2020. 170 km och 11 460 hm på fyra dagar i början av september.

Så det är väl lika bra att börja rikta träningen nu hehe. Om man ska springa uppför tre miljarder backar om dagen i fyra dagar är det sannolikt bra med starka ben och en stark röv. Utöver att kunna springa långt och länge. Löpcoachen är informerad och styrkan satt till tre pass i veckan varav två benpass. Dalarö Gym kommer att fylla en relativt stor roll och jag tänkte skriva längre eller kortare hur jag tränar om dagarna – och oavsett om du tänkte hänga med mig i september eller inte så kan du, om du vill, använda dig av passen om du har idétorka någon dag och inte vet vad du ska träna.

Lördagsben kl 10.00
– Knäböj 4×12
– Sumomark 4×12
– Benpress 4x: brett 15, smalt 10, brett 5. Ingen vila
– Sidogång med miniband 3×20
– Hip thrust i Smithen 3×20
– Lårcurl 3×15
– Benspark 3×15
– Cable pull through, eller vad det kan tänkas heta 3×20 (på Dalarö Gym har vi inte mindre än fem kabelmaskiner där du kan göra den här övningen. Och SAMTLIGA är välsmorda.)

Jag hävdar att det nog blev 4x på nästan alla övningar eftersom Jocke inte kan räkna…

https://www.gransten.nu/wp-content/uploads/2020/01/IMG_1397.mov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *